Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Όροι συμμετοχής:


Όροι συμμετοχής:

• Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες.
• Η συμμετοχή στο στάδιο της προ-επιλογής είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους. 
• Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα αποκλείεται από το διαγωνισμό με την έγκαιρη, όμως, ειδοποίηση του διαγωνιζόμενου με e-mail.
• Με την αποστολή του διηγήματος του ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Εκχωρεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση του διηγήματος του σε βιβλίο (εφόσον επιλεγεί). Οι διαγωνιζόμενοι αποδέχονται ότι το μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου που θα εκδοθεί και αντιστοιχεί στο ποσοστό των δικαιωμάτων του συγγραφέα, θα παραχωρηθεί στις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές με στόχο την προώθηση της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα. Οι συγγραφείς αποδέχονται πως δεν θα λάβουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα από την πώληση του βιβλίου ή υλικό αντάλλαγμα (δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου). 
• Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.
• Όσοι επιλεγούν θα πληρώσουν συμμετοχή 10 (δέκα) ευρώ και θα αποκτήσουν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν ένα διήγημα μέχρι 2.000 λέξεις στην ανθολογία. (Προς αποφυγήν παρανοήσεων, η τιμή συμμετοχής δεν αλλάζει σε περίπτωση που το διήγημα είναι μικρότερο ).
• Σαν ηθική ανταμοιβή όσοι θα επιλεγούν να συμμετέχουν στην ανθολογία θα πάρουν δώρο 2 τεύχη του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές, αξίας 11 ευρώ και τα 2 τεύχη. (Τα περιοδικά δεν θα αποσταλούν ταχυδρομικά. Θα μοιραστούν στους συγγραφείς στις δημόσιες παρουσιάσεις της ανθολογίας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.